Felhasználási feltételek


A weboldalunkon található teljes tartalom a saját szellemi termékünk. Az Otthon konyha (mint adatkezelő) fenntartja magának a jogot, a közzététel módosítására, törlésére, vagy megszüntetésére, bármikor előzetes értesítés nélkül.


Amikor Ön belép a www.otthonkonyha.hu  weboldalra, illetve a weboldal bármelyik al-oldalára,  felhasználónak minősül, s ezzel egyidejűleg elfogadja az alábbi feltételeket:

A honlapon látható szöveges tartalmak, fotók, videók a www.otthonkonyha.hu üzemeltetőjének szellemi tulajdonát képezik.

A honlapon lévő tartalmak bármilyen formában történő, másolása és nyilvános közlése az adatkezelő írásos engedélye nélkül tilos.


Adatvédelem

Kérjük, figyelmesen olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat, hogy megértse milyen esetekben és hogyan használjuk személyes adatait!

Ha Ön olyan szolgáltatást kíván igénybe venni, amelyhez személyes adatainak megadása szükséges,  kérjük, fogadja el ezt az adatvédelmi szabályzatot. Amennyiben ezt nem teszi meg, nem tudjuk elfogadni az adott szolgáltatásra vonatkozó kérését.

Az adatkezelő a megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott személyes adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel.

Tájékoztatjuk, hogy a honlapunkon megadott személyes adatait a mindenkor hatályos adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően, bizalmasan kezeljük. Az Ön adatait kizárólag kapcsolatfelvételre, szolgáltatási tájékoztatásra, árajánlatok adására, a szerződött munka kivitelezésére, számlázásra, belső statisztikai célokra, valamint bármilyen Ön által igényelt információ közlésére használjuk fel.

Amennyiben az ajánlatkérést megrendelés nem követi, az Ön adatait nem tároljuk, és nem rögzítjük tovább.
Ha a kapcsolatfelvételt szerződéskötés követi, ez esetben, az Ön adatait rendszerünk megőrzi, azokat a törvényben előírtaknak megfelelően kezeljük. Ön erről bármikor tájékoztatást kérhet az elérhetőségeink bármelyikén.

Az Otthonkonyha oldal elérhetőségeinek bármelyikén, hozzánk eljutatott kérésére, töröljük vagy módosítjuk az Ön személyes adatait 15 napon belül.


Az adatkezelés biztonsága.

Az adatkezelő megtesz minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy az adatok véletlenül se sérüljenek, illetve semmisüljenek meg, a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá, ne hozhassa nyilvánosságra, ne továbbíthassa, valamint azokat ne módosíthassa, törölhesse. A kezelt adatokat kizárólag az adatkezelő, illetve esetlegesen általa igénybe vett adatfeldolgozó ismerheti meg.


Panaszával az alábbi helyre fordulhat.

Az adatkezelő esetleges jogsértése ellen panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

Telefon: +36 1 391-1400

Fax: +36 1 391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu