Helyszíni felmérés


Az egyedi bútorgyártás első, és elengedhetetlen lépése a "helyszíni felmérés"


Egy helyszíni felmérés sokféleképpen történhet. Írott szabály nem létezik, mit és, hogyan kell tartalmaznia egy "jó" helyszíni felmérésnek.

A jó helyszíni felmérés azért fontos mert, nincs két egyforma vevői igény, úgy, ahogy két egyforma beépítési helyszín sem. Ahhoz, hogy egy bútort jól lehessen elkészíteni, nélkülözhetetlen a jó felmérés. Kollégánk a felmérés alatt aprólékosan, minden apró részletre kiterjedően felméretezi a beépítendő helyiséget, területet. Meghallgatja elképzelését, majd javaslatot tesz, a kivitelezés technikai (megvalósíthatósági) kérdéseire. Ha valahol változtatásra lenne szükség, ott alternatív megoldásokat ajánl önnek.

Ezután jön (ne), hogy lerajzoljuk a terveit. Itt máris alkalmazzuk az általunk használt tervező program nyújtotta lehetőségeket. Mi (óvjuk környezetünket) nem papírra vetjük az ön elképzeléseit. 

Azt a felmérés alkalmával egyből a tervező programban rögzítjük, így ön a felmérés végén máris láthatja a még nem pontos, csak elem azonos térben álló képet. Fontos elmondanunk, hogy ez még nem látványterv, ez csak egy tervezési kép, mely kiválóan segíti önt abban, hogy térben, azaz 3D - ben  láthassa elképzelését. Ami ugye nagyban megkönnyíti az ön számára a döntést, milyen színek, elemek mutatnak legjobban a lakásában, házában.

A helyszíni felmérésünk természetesen ingyenes. 

A helyszíni felmérés során készült tervezési képből, minden esetben látványterv is készül. Azonban az árajánlat elfogadása előtt a látványtervet csak megtekinteni lehet, arról semmilyen másolat nem készíthető, kivéve ha mindenképp szeretne egy látványtervet azt akár előre (az árajánlat előtt is) megvásárolhatja. Az árajánlat elfogadása után a látványterv az ajánlat részét képezi. Ha ön előre megvásárolta, annak díja az árajánlatból levonásra kerül.