Lapra szerelt bútor összeszerelés


Nem tudja, hogyan fogjon hozzá?


Ha ön lapra szerelt bútort vásárolt, és nem igazodik el a rajzokon, nincs elképzelése, rutinja, hogy hogyan is fogjon neki egy ilyen bútor összeszerelésének, ne aggódjon. Sokan vannak így. Ilyen esetekben fogalmazódik meg a gondolat, hogy kell egy szaki aki gyorsan és szakszerűen összeállítja az új szerzeményt. De, kit válasszak?


Ha már úgy dönt, hogy inkább szakembert hív, aki gyorsan és szakszerűen összerakja a frissen vásárolt bútort, jön a következő kérdés? Kit bízzak meg a feladattal? 

  • Hívjam a bolt szakembereit? Ők biztos elég tapasztaltak! A válasz. Igen, tapasztaltak. De ők általában nem az adott bolt alkalmazottai. Külsösként bizonyos (csekély) százalékért dolgoznak. Ez sajnos a tapasztalatok alapján az összeszerelés minőségének rovására megy. 
  • Vagy hívjak egy szabadúszót? Természetesen itt is lehet gyengébb minőségű szakit kifogni, de nem ez a gyakoribb. Egy vállalkozónak nem éri meg kóklerkedni, mert az hamar elterjed. Melyik éri meg jobban?


  • Ha a bolt szolgáltatását rendeli meg, akkor a szaki egy kis százalékot zsebel be a munkáért, a szolgáltatás árának nagyobb része szintén az eladónál marad.
  • Vagy közvetlenül egy vállalkozót hív, akinek persze szintén van kiadása, de az meg sem közelíti azt az összeget amit a bolt számol fel önnek.

Ezek függvényében mérlegeljen, melyik éri meg jobban? Egy kapkodó, teljesítményben dolgozó szaki, aki a bolt nevében szerel, ergó anoním marad. Vagy egy önálló szaki aki a nevét adja a munkájához. Melyik kategóriába tartozunk mi?


Kollégáimmal azon tapasztalt szakemberek népes táborát gyarapítjuk akik dinamikusan és precízen dolgoznak. Akik felismerték, hogy az ügyfél elégedettség bármilyen fizetett reklámnál többet ér. Ezért mi mindenfajta összeszerelői munkát is ennek szellemében végzünk el. Legyen az akár egy komplett konyha, vagy csak egy cipős szekrény.