Látványtervezés


Miért ajánjuk?

Sokszor van, hogy a megrendelő nem tudja pontosan milyen színeket, árnyalatokat, mintákat szeretne. Persze nem is csoda, hiszen óriási a kínálat. Valamint az emberek többsége fejben egyáltalán nem tudja elképzelni, hogy az adott színek, minták hogy néznének ki a valóságban például egy konyhán, vagy hogyan is illenének egymáshoz. Ezért egy jó látványterv megerősíthet bennünket, és megnyugtathat, hogy jó volt az elgondolásunk. Sőt....


Külön öröm számunkra, ha nem csak megtervezhetünk egy bútort, hanem el is készíthetjük azt. Így akár össze is vethetjük a látványtervet, a már kész bútorról készült képpel, mint ahogy az alábbi bútornál is tettük. Ügyfelünk elégedett mosollyal nyugtázta a végeredményt és a hasonlóságot is.. 


Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akiknek saját elképzeléseik vannak, de nem elég vizuálisak. Ezért szükségük van egy pluszra, hogy 3D-ben láthassák azt amit megálmodtak.
  • Azoknak, akik fejben már megálmodták álmaik konyháját, gardróbját, esetleg előszobájukat és erről szeretnének, látható, esetleg kézzel fogható 3D-s képet maguknak.
  • Azoknak, akik szeretnék meglepni szerettüket, családtagjukat, barátjukat egy lehetőséggel, hogy, hogyan is nézne ki három dimenzióban az, ami eddig csak az asztalon hevert. 


Hol ajánljuk?

Szolgáltatásunk online formában szinte az országban bárhonnan elérhető. Budapesten és annak agglomerációiban akár az Ön otthonában is.  Önnek sehova sem kell mennie, az otthona kényelmében lehet részese a folyamatnak, miként öltenek 3D formát elképzelései.


Mennyiért ajánljuk?

  • Látványtervezés                         15.000 Ft  ( A végeredmény digitális, vagy nyomtatott formában )
  • Kiszállás Budapesten                  3.000 Ft  ( M0 körgyűrűn belül )
  • Kiszállás Bp agglomerációban   5.000 Ft  ( Maximum 25 Km-es körzetben )
  • Soron kívüli felár                          5.000 Ft  ( Kapacitás függvényében )  
  • Online meeting                                             ( Nincs kiszállási díj, a meeting ideje kb 1-1,5 óra )  


Reméljük önnek is segítségére lehetünk szolgáltatásunkkal, és valóra válthatjuk álmait!