Rólunk írták

Lukács Valéria

"Maximálisan elégedett vagyok Lászlóék munkájával. Tökéletes kivitelezést kaptam tőlük. Ajánlom őket másoknak is"

Török Miklósné

"Szép, használható, fiatalos, modern konyhát kaptam Lászlótól. Amit azóta is örömmel használok. Köszönöm."

Gáspár Arnold

"Megvalósították az egyik álmomat, amiért hatalmas köszönet Lászlónak és csapatának. Ami a minőségi munka mellett még szimpatikus volt, hogy a teljes beépítés alatt szinte folyamatosan takarítottak maguk után."

Horváth Tamás

"Szerencsés vagyok, hogy rátaláltam önökre. Fantasztikus munkát végeztek nálunk a konyhában! A fiókok és szekrények tökéletesen kézre állnak. Nagyon szépen köszönöm!"

Hajas Bertalan

"Elegáns,  letisztult, praktikus konyhát készítettek nekem, amit a párom álmodott és tervezett meg. Köszönön mindenkinek.  "

Török Éva

"Egy az egyéniségemhez illő, stílusos, bútorral gazdagodtam. Köszönöm a szép kivitelezést és a praktikus tanácsokat, amikkel a munkafázisok alatt segítettek a végső döntéshozatalban."

Járfás Péter

"Az elképzeléseimen túlmutató minőséget kaptam. A beépítés gyors és precíz volt. Menet közbeni kérdéseimet, kéréseimet rugalmasan kezelték. További projektekben is számítok önökre. Köszönöm."

Horváth László

"Meg szeretném köszönni Lászlónak és csapatának, hogy megépítették konyhánkat. Mióta beszerelték központi helyiséggé vált a konyha. Egyszerűbb mindent karban tartani."

Mihalkovics Gabriella

"Az első konyhám ami az én elképzeléseim szerint valósult meg. Külön köszönet a sok praktikus tanácsért. Ajánlom őket. Szépen dolgoznak. Köszönöm."

Csizmadia Éva

"Szépen kivitelezett konyhát készítettek nekem. Külön kiemelném a rugalmasságukat. Tökéletesen tudtak összedolgozni a belsőépítészemmel. Köszönöm."

Balogh Mária


"Szépen dolgoztak, kreatív ötleteik voltak. Olyan konyhabútort kaptam, amit azóta is nagyon szeretek. Köszönök mindent!"

Ez az ön véleményének a helye!

"Amennyiben elégedett volt munkánkkal, kérjük ossza meg velünk, hogy ezzel segíthessen másoknak is a döntésben. Köszönjük."