Rólunk


Üdvözlöm az oldalamon!

Sajdik László vagyok. Végzettségemet tekintve műbútorasztalos és restaurátor. Tanulmányaimat 1996-ban végeztem el. Azóta a szakma több területén is kipróbáltam magam. 

Azonban, a piaci igényekhez igazodva, a modernebb stílus mellett tettem le a voksom, és  2019-ben úgy döntöttem, kisvállalkozó leszek. 

Nagy reményekkel vágtam bele, a vállalkozói szféra izgalmakkal teli világába. A kezdeti elképzeléseimhez ragaszkodva, ma is azt vallom, ezután is úgy szeretnénk maradandót alkotni, hogy ne a "nagy profit" legyen az elsődleges szempont. Szeretem a munkám, annak minden kreativitást igénylő feladatával együtt. De, még jobban szeretem látni az ügyfeleim szemében, azt a gyermeki csillogást, mikor egy új bútort átadok. 

Induláskor kollégáimmal szellemi tőkeként magunkkal hoztuk az elmúlt évek alatt megszerzett itthoni és külföldi bútorépítési tapasztalatainkat és szakértelmünket, amit korábbi munkáink során magunkba szívtunk. Ehhez hozzáadtuk elképzeléseinket, jövőbeli terveinket. Így jött létre oldalunk és vállalkozásunk.  

Terveink szerint a későbbiekben sem törekszünk arra, hogy naggyá nőjük ki magunkat. Arra ott vannak a vállalatok és a bútor áruházak. Mi nem a nagyokat jellemző termelés centrikus elveket követjük, ami legtöbbször a minőség rovására megy. Szerintünk az egyedi  bútorgyártásban a minőségnek, valamint az ár/érték aránynak kell az első helyen szerepelnie. Mi erre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Ezért a hozzáállásunk igen egyszerű. Bármilyen bútort is építünk, azt úgy tesszük, mintha csak magunknak építenénk.


Az első gondolata biztosan az, miért jó ez önnek?

Nos! Első körben azért, mert kisvállalkozás révén nem kell egy bútor árába sok ember bérét beépítenünk. Így ugyanaz a bútor ár / érték arányban kedvezőbb áron készülhet el. Másodsorban, a kis létszám miatt jobban ellenőrizhető a minőségi munkavégzés. Így tudjuk garantálni önnek azt, hogy az általunk gyártott bútor, pontosan, precízen, valamint minden apró részletre kiterjedő körültekintéssel készül. Mi nem tömegbútort készítünk. Ebből adódóan nem mennyiségre, hanem minőségre törekszünk. Bútoraink egyediek, személyre szabva készülnek. Célunk, hogy az általunk készített bútorral otthont teremtsünk. Ezért biztos lehet abban, hogy elképzelése pontosan úgy ölt majd formát, ahogyan azt megálmodta.


Miért is jó ez nekünk?

A válaszunk igen egyszerű. Családias hangulatban, jó kedvűen töltjük a munkaidőt, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az adott munkát maximális odafigyeléssel tudjuk elvégezni. Legyen az konyha, gardrób, háló, vagy akár előszoba. Műhely vagy helyszíni munka. Hiszen tudjuk, hogy egy új bútor vásárlása hosszas mérlegelés, utánjárás, tervezgetés eredménye. Ezért azt gondoljuk, a kivitelezésnek is ugyan olyan alaposnak és körültekintőnek kell  lennie. Persze, nekünk is fontos a profit, hiszen mindenki pénzből él, de filozófiánk szerint nem szabad, hogy ez legyen a legfontosabb szempont. Nálunk a legfontosabb az ügyfél elégedettség. Vagyis ön. Mert ha ön elégedett, akkor abból nekünk profitunk lesz.