Szolgáltatásaink

Mindent megteszünk azért, hogy  a szolgáltatásainkkal kapcsolatos témákban folyamatosan naprakészek legyünk. Legyen szó konyháról, nappaliról, hálóról, gardróbról, vagy előszobáról, a lakás minden területét bebútorozzuk, a legapróbb részletekig ügyelve arra, hogy az pontosan úgy valósuljon meg, ahogyan azt ön megálmodta.
Konyha tervezés!

Egy konyhabútor jó megtervezése, a későbbiekben nagyon élhetővé, és a lakás központi részévé is teheti konyháját, ahol szívesen tölti majd az ideje java részét. Ezért is fektetünk különleges hangsúlyt erre a munka fázisra.  Tudjuk azt, hogy a tökéletesség az apró részletekben rejlik. Ezért kiemelt figyelemmel, körültekintéssel, és legfőképp az ön igényeivel összehangolva tervezzük meg konyhabútora minden részletét, hogy miután birtokba veszi azt, örömét lelje benne hosszú éveken át. Helyszíni felmérés!

A jó helyszíni felmérés nagyon fontos mert, nincs két egyforma vevői igény, úgy, ahogy két egyforma beépítési helyszín sem. Ahhoz, hogy egy bútort jól lehessen elkészíteni, nélkülözhetetlen a jó felmérés. Kollégánk alapos, körültekintő, szakmai szemmel ügyel minden részletre a helyszíni felmérés alatt. Aprólékosan felméretezi a beépítendő helyiséget, területet. Javaslatot tesz, tanácsot ad (figyelembe véve az ön igényeit) a kivitelezés technikai (megvalósíthatósági) kérdéseire. Hogy ön olyan bútor kapjon ami hosszú évekig a konyha éke lesz.Lapra szerelt bútor összeszerelés!

Ha ön lapra szerelt bútort vásárolt, és nem igazodik el a rajzokon, nincs elképzelése, rutinja, hogy hogyan is fogjon neki egy ilyen bútor összeszerelésének, ne aggódjon. Sokan vannak így. Ilyen esetekben fogalmazódik meg a gondolat, hogy kell egy szaki aki gyorsan és szakszerűen összeállítja az új szerzeményt.   


tványtervezés!

Önnek is gondot okoz, hogy nem tudja elképzelni, az új bútor miként nézne ki a valóságban? Vagy, hogyan illeszkedne a lakás többi részéhez? 

A mai megnövekedett forma és szín választék minden előnyével együtt, ez óriási terhet is jelent. Ezért is növekedett meg az igény még inkább a 3D látványtervek iránt. Egy látványterven lehetőség van mind a forma, mind a színválaszték teljeskörű kiaknázására.
Kérem olvassa el!

 

Mielőtt online árajánlatot kérne, kérem olvassa el a lentebb írtakat. Fontosnak tartjuk az  őszinteséget. A téma igen kényes, de mindenképp szót kell, hogy ejtsünk róla.

NEM vagyunk árajánlatgyár!

Kérem önt, mielőtt megkeres minket vegye figyelembe az alábbiakat!

  • Ha csak összehasonlítási céllal keresne fel bennünket, (hogy kíváncsiságát enyhítse) egy már futó projekt mellé, tisztelettel kérem, ne kérjen tőlünk árajánlatot. Ne raboljuk feleslegesen egymás idejét. Hiszen....
  • Nem tudunk, és nem is akarunk a nagy gyárak, és / vagy áruházak áraival versenyezni. A minőséggel annál inkább.
  • Ha önnek a minőség, precizitás, praktikusság, a jó ár/érték arány, és az egyedi tervezésből adódó különbség helyett csak az alacsony ár képzés fontos, akkor bizonyosan nem velünk fog bútort gyártatni. Miért? Mert az egyedi bútor mind különböző. Így az abba fektetett tervezési és kivitelezési munka is. 
  • Hiszem azt, hogy egyre többen vannak akik meg is értik, mi a különbség az egyedi és a széria bútor között.

Tisztelettel kérem önt, mérlegelje, hogy így is szeretne e tőlünk online árajánlatot kérni. Amennyiben igen, örömmel várjuk jelentkezését.